Vinterhager & innglassing


Det er en klar vintermorgen, og lukten av nytraktet kaffe kjennes gjennom hele huset. Ferske aviser og rundstykker ligger fremme, og du er snart klar for en ny dag. Du leser den mens solen skinner inn fra alle kanter, og naturen slipper inn gjennom glasset.

Vi får på plass akkurat den løsningen du ønsker deg. Vi fører produkter fra Santex og Lumon, som begge leverer løsninger av høy kvalitet. Vi tilpasser og bygger akkurat slik du ønsker.


Hagestue, vinterhage

Santex


Ønsker du deg vinterhage? Da bør du ta en titt på en av fra Santex, som har ulike former på rommet, og passende tak. Glassvegger, interiør, farger og tilbehør velger du selv! Våre utendørsmodeller kan likevel tilpasses helt etter eget ønske, og du kan selvsagt justere dem til huset ditt.

Ønsker du å designe din hagestue fra bunnen av? Da kan du selvsagt gjøre det også. Ta kontakt med oss for å få den hjelpen du trenger.Er du ute etter en frittstående hagebygning? Da kan du lese mer om våre lysthus.

Modeller

Fra Santex


Tylösand

Tylösand er en klassisk firkantet vinterhage med skråtak som fås med både enkelt glass for sommerbruk og med doble glass for høst og vinterbruk.

Taket til Tylösand er av kanalplast, og gir godt og filtrert naturlig lys.

Skälvik

Skälvik har utøst tak i glass som gjør at du kan nyte utsikten i alle retninger!

Uterommet finnes med glasspartier for høsten og vinteren, noe som betyr at du kan tilbringe mesteparten av året i Skälvik. Komplett med solbriller for sol og varme sommerdager!.

Steninge

Steninge er en firkantet vinterhage med skråtak av valset stål, som bruker våre mest energieffektive takmaterialer.

Rommet er for høstbruk med profilen Elegance+, og med profiler i Superior-serien for nesten hele året.

Lervik

Lervik er en klassisk hagestue egnet for de fleste hus. Med sine vinklede hjørner og saltak får rommet en form som harmonerer godt med huset ditt.

Lervik er tilgjengelig i versjoner med glassvegger for alle årstider - både sommer, høst, vinter og vår. Taket er laget av en opal plastkanal (16-50mm).

Torekov

Vinterhagens vinklede hjørner og saltak av glass skaper en eksklusiv helhet og en fantastisk romfølelse.

Torekov er tilgjengelig i høstutgave med våre Elegance+ profiler, samt vinterversjon med profiler fra Superior-serien.

Norrviken

Norrviken har et robust tak av metallplater med svært gode isolerende egenskaper. Dette er et utmerket valg når du vil at uterommet skal passe med taket av huset ditt.

Hagestuemodellen Norrviken tilgjengelig med Elegance+ og Superiorpartier for høst og vinterbruk.

Eketånga

Eketånga har et pent tak laget av en opal plastkanal som gir et mykt og filtrert dagslys i vinterhagen.

De vinklede hjørnene er en fin detalj som gir hagestuen et vakkert ytre. Eketånga er tilgjengelig i både sommer-, høst- og vinterutgave, helt avhengig av hva dine behov er.

Mellbystrand

Mellbystrand har et skråtak i glass, som gir en lys vinterhage med en herlig romfølelse.

Rommet har vinklede hjørner og er tilgjengelig i høstenutgave med Elegance+ profiler, og vinterutgave med Superiorprofiler.

Strandlyckan

Strandlyckan har et pent tak i energieffektiv utførelse, og de vinklede hjørnene er en fin designdetalj.

Du kan få hagestuen med Superior-glasspartier for bruk året rundt, eller med den litt enklere profilen Elegance+ som gir en lang og strålende høst.

Vinterhager og karnapp

DoletaKoselige levende øyeblikk

Vinterhager- denne boligbygningen med tak og vegger montert består hovedsakelig av spesielle glassstrukturer. Er det en snøstorm, regn eller en fantastisk solrik dag – vinterhage vil til alle tider av året være bra for både mennesker og planter. Moderne ventilasjons- og klimaanlegg og moderne oppvarmingsmetoder gir gode forhold uten mye trøbbel med å ta vare på en vinterhage som man kan benytte seg av hele året.

Vinterhager kan være en rekke typer, så det er enkelt å tilpasse dem til bestemte hus. Og det gjør vinterhagen raskt til å bli en integrert del av boliginnredning og bygningsidentitet.

Vinterhager er delt inn i to hovedtyper – en skal leveres til hovedhuset og men stå separat. I tillegg kan vinterhager deles i to (dobbel vegg som beskytter huset) og tre fasader (når huset kun er vert for en hagevegg).