Solskjerming

Ute & inne.


I den moderne arkitekturen blir solskjermingen til fasaden stadig viktigere. Ikke bare for en beskyttet atmosfære på innsiden, men også harmonisk utforming av utsiden.

Den perfekte beskyttelsen mot lys og varme øker velværet inne i bygningen og ser dertil fin ut på grunn av aktuelle farger og mangfoldige design. Produktene er konforme med våre vinterhager, og kan dermed perfekt kombineres.

For utvendig solskjerming fører vi merkene Hella og Tundra, og Vema for innvendige produkter. Kontakt oss i dag, så finner vi den beste løsningen sammen med deg.


Utendørs og innendørs solskjerming

NerliGruppen


Høyverdig teknikk kombinert med med formskjønnhet og innovasjon.


Gruppen består av to selskaper hvor hovedkontor ligger i Oslo og produksjon/utvikling av produkter ligger i Polen.

Vi tror på utvikling og ekspansjon gjennom innovasjon i produkter, maskiner og utstyr, men også igjennom kontinuerlig dynamisk utvikling av våre ansatte. Mangeårig kunnskap som vårt erfarne team anvender er grunnlaget for innføring av forbedringer og stadig utbygging av vårt produktutvalg. Vi lytter til kundenes ønsker og vi har en innstilling om å være en «speaking partner» med alle våre samarbeidspartnere.

Utendørs solskjerming - markiser & persienner

Tundra


Høyverdig teknikk kombinert med med formskjønnhet og innovasjon.


Tundra Sol har alltid tatt stolthet i å være innovativ og kvalitetsbevisst. Det har selskapet vist gang på gang. I 1994 produserte de det første screenproduktet (utvendige markiser) i Norge, i 2000 startet produksjonen av motoriserte screens og i 2012 var de Norges første produsent av Zip Screen og i 2013 Nordens første og eneste produsent av Lock Screen.

Produksjonslokalene ligger i Mosjøen, byen midt i Norge. Fra deres lille bit av bygdenorge leverer de produkter over hele landet og har nå en del eksport til utlandet. Løsningene kommer i flere farger og bredder.

Lamellgardiner, persienner, plisségardiner & rullegardiner

Innendørs solskjerming fra Pema Solskjerming


Pema Solskjerming tilbyr elegant, praktisk og effektiv innvendig solskjerming til forhandlere.

Vårt forhandlernett er landsomfattende. Alle våre produkter skreddersys etter behov og ønsker. Vi har egenproduksjon av innvendige solskjermingsprodukter der alle våre ansatte i produksjonen har lang erfaring fra bransjen. Pema bruker kun de beste underleverandørene i markedet, fordi vi ønsker å gi deg kvalitet.

Motoriserte tak og seil for restauranter og uterom

Corradi


Corradi tilbyr utendørs løsninger som passer naturlig inn i omgivelsene. Vi gjør utplassen til et levende sted å være.

En terrasse som blir en stue, en hage forvandlet til en avslappende plass. En skreddersydd og innovativ løsning for alle uterom. Et solskjermingssystem som kombinerer nyskapende, banebrytende materialer, teknologi og design.

Det finnes et bredt spekter av valgmuligheter blant løsningene fra Corradi, alt tilpasset og personlig, for å maksimere gleden av hvert uteområde og transformere det til en innbydende havn, selv i den sterkeste sol, vind eller regn.

Se flott stemningsvideo fra Corradi her: