Drivhus ⋅ Paviljonger ⋅ Orangeri ⋅ Sommerhus ⋅ Hagekontor ⋅ Lysthus

Slapp av med en god bok og varm drikke i de komfortable omgivelsene til hagen din hele året. Skap hyggelige øyeblikk med flimrende lys, et koselig teppe og se årstidene forandre seg.

NORDIC GARDEN BUILDINGS

Uterom for familie, avslapning, arbeid og beplantning.

Nordic Garden Buildings er en ledende leverandør av PVC-u og doble glassbygninger i Storbritannia og i hele Europa. Utviklet av en gruppe selskaper med over 40 års produksjonsteknologi har Nordic Garden Buildings utviklet en rekke vakre frittstående hagebygg – flotte bygg som er designet med øye for detaljer og kreativt design.

Vedlikeholdsfritt og enkelt

Fokus på lang holdtbarhet og lite vedlikehold har vært bakgrunnen for veksten til leverandøren. Det finnes over 30 forskjellige design, inkludert hagerom, sommerhus, paviljonger og orangerier. Nordic Garden Buildings har utviklet et fantastisk, men variert utvalg av stiler som passer til enhver hage, enten det er i en klassisk engelsk hage eller et skandinavisk, moderne designet landskap. Modellene er ikke bare flotte å se på: Når du endrer de forskjellige størrelsene, fargene eller spesifikasjonsalternativene, har du muligheten til å velge tusenvis av måter å gjøre din Nordic Garden Building unik for deg.

Exas leverer det meste knyttet til vær, vind og eksteriør for bolig og næringsbygg, og står alltid klare for å hjelpe deg.

Lurer du på noe? Send oss en melding med store eller små spørsmål.

Epost: oaw@exas.no
Tlf: 950 57 777
Adresse: Hellsenteret
Sandfærhus 24
7502 Stjørdal

Besøk vår utstilling på Hellsenteret! Kontakt Odd Arne dersom dere ønsker en samtale om løsninger vi tilbyr.

Vi leverer til hele landet, og monterer i Midt-Norge.