Vinterhager & innglassing


Det er en klar vintermorgen, og lukten av nytraktet kaffe kjennes gjennom hele huset. Ferske aviser og rundstykker ligger fremme, og du er snart klar for en ny dag. Du leser den mens solen skinner inn fra alle kanter, og naturen slipper inn gjennom glasset.

Vi får på plass akkurat den løsningen du ønsker deg. Vi fører produkter fra Santex og Lumon, som begge leverer løsninger av høy kvalitet. Vi tilpasser og bygger akkurat slik du ønsker.


Santex

Hagestue, vinterhage


Ønsker du deg vinterhage? Da bør du ta en titt på en av fra Santex, som har ulike former på rommet, og passende tak. Glassvegger, interiør, farger og tilbehør velger du selv! Våre utendørsmodeller kan likevel tilpasses helt etter eget ønske, og du kan selvsagt justere dem til huset ditt.

Ønsker du å designe din hagestue fra bunnen av? Da kan du selvsagt gjøre det også. Ta kontakt med oss for å få den hjelpen du trenger.Er du ute etter en frittstående hagebygning? Da kan du lese mer om våre lysthus.

Modeller

Fra Santex


Tylösand

Tylösand er en klassisk firkantet vinterhage med skråtak som fås med både enkelt glass for sommerbruk og med doble glass for høst og vinterbruk.

Taket til Tylösand er av kanalplast, og gir godt og filtrert naturlig lys.

Skälvik

Skälvik har utøst tak i glass som gjør at du kan nyte utsikten i alle retninger!

Uterommet finnes med glasspartier for høsten og vinteren, noe som betyr at du kan tilbringe mesteparten av året i Skälvik. Komplett med solbriller for sol og varme sommerdager!.

Steninge

Steninge er en firkantet vinterhage med skråtak av valset stål, som bruker våre mest energieffektive takmaterialer.

Rommet er for høstbruk med profilen Elegance+, og med profiler i Superior-serien for nesten hele året.

Lervik

Lervik er en klassisk hagestue egnet for de fleste hus. Med sine vinklede hjørner og saltak får rommet en form som harmonerer godt med huset ditt.

Lervik er tilgjengelig i versjoner med glassvegger for alle årstider - både sommer, høst, vinter og vår. Taket er laget av en opal plastkanal (16-50mm).

Torekov

Vinterhagens vinklede hjørner og saltak av glass skaper en eksklusiv helhet og en fantastisk romfølelse.

Torekov er tilgjengelig i høstutgave med våre Elegance+ profiler, samt vinterversjon med profiler fra Superior-serien.

Norrviken

Norrviken har et robust tak av metallplater med svært gode isolerende egenskaper. Dette er et utmerket valg når du vil at uterommet skal passe med taket av huset ditt.

Hagestuemodellen Norrviken tilgjengelig med Elegance+ og Superiorpartier for høst og vinterbruk.

Eketånga

Eketånga har et pent tak laget av en opal plastkanal som gir et mykt og filtrert dagslys i vinterhagen.

De vinklede hjørnene er en fin detalj som gir hagestuen et vakkert ytre. Eketånga er tilgjengelig i både sommer-, høst- og vinterutgave, helt avhengig av hva dine behov er.

Mellbystrand

Mellbystrand har et skråtak i glass, som gir en lys vinterhage med en herlig romfølelse.

Rommet har vinklede hjørner og er tilgjengelig i høstenutgave med Elegance+ profiler, og vinterutgave med Superiorprofiler.

Strandlyckan

Strandlyckan har et pent tak i energieffektiv utførelse, og de vinklede hjørnene er en fin designdetalj.

Du kan få hagestuen med Superior-glasspartier for bruk året rundt, eller med den litt enklere profilen Elegance+ som gir en lang og strålende høst.

Lumon

Innglassing


I våre hjem er det få steder som kan være så allsidige, og tilby så mange muligheter som en balkong, som raskt kan bli stoltheten og gleden for mange huseiere med balkongglassystem. Det finnes ingen grenser når vi vurderer spennende utvalg av muligheter denne ofte misforståtte plassen har å tilby.


Balkongglass

Balkongglass er beskyttelse for din balkong. Lumons systemer er designet for å dekke og beskytte din balkong med stil. De er designet for mange år med middager og fine øyeblikk, og derfor må de være resistente.

Lumon-systemene er ekstremt motstandsdyktige mot vind og støt. Lumon var det første selskapet i Europa som fikk CE-merking for dets balkongglassystemer. Våre Lumon-balkongglassystemer kan tilpasses bortimot enhver balkong, og det finnes flere alternativer for deg å velge mellom.


Hvorfor rammeløst balkongglass?

Lumons uttrekkbare glass holder regn, snø, vind, støv og fugler unna balkongen din uten å redusere mengden lys du mottar. Denne beskyttelsen betyr mindre tid og penger brukt på vedlikehold og reparasjoner på balkongens indre overflater og strukturer.

Flere studier av våre balkonginnglassinger viser at det å opprette et solarium reduserer det samlede energiforbruket betydelig. Våre balkonginnglassinger reduserer støynivået med opptil 50 %, slik at du kan slappe av i hjemmet ditt og sove mer komfortabelt.


Velg Lumon

Lumon balkonginnglassingsløsningene er et resultat av langsiktig produktutvikling og brukeropplevelse over flere tiår.

Takket være mer enn én million fornøyde kunder, har Lumon innglassing blitt et av de mest populære innglassingssystemene over hele verden. Kompromissløs kvalitet og kontinuerlig produktutvikling har virkelig betalt seg. Lumon balkonginnglassing er preget av elegant design, holdbarhet og brukervennlighet.

Vi leverer også glassparter og glassrekkverk.