Solskjerming

Ute & inne.


I den moderne arkitekturen blir solskjermingen til fasaden stadig viktigere. Ikke bare for en beskyttet atmosfære på innsiden, men også harmonisk utforming av utsiden.

Den perfekte beskyttelsen mot lys og varme øker velværet inne i bygningen og ser dertil fin ut på grunn av aktuelle farger og mangfoldige design. Produktene er konforme med våre vinterhager, og kan dermed perfekt kombineres.

For utvendig solskjerming fører vi merkene Hella og Tundra, og Vema for innvendige produkter. Kontakt oss i dag, så finner vi den beste løsningen sammen med deg.


HELLA

Utendørs solskjerming - markiser & persienner


Høyverdig teknikk kombinert med med formskjønnhet og innovasjon.


Siden 1959 har HELLA utviklet og produsert sol- og værbeskyttelsessystemer. Produksjonsstedet og hovedforvaltningen er i Abfaltersbach/Østtyrol, Østerrike. HELLA er en av de ledende europeiske produsenter av denne type produkter.

Suksessen er basert på svært høy kvalitet på produktene og mange års erfaring. Vi har størrelsene og fargene som passer for deg.

Tundra

Utendørs solskjerming - markiser & persienner


Høyverdig teknikk kombinert med med formskjønnhet og innovasjon.


Tundra Sol har alltid tatt stolthet i å være innovativ og kvalitetsbevisst. Det har selskapet vist gang på gang. I 1994 produserte de det første screenproduktet (utvendige markiser) i Norge, i 2000 startet produksjonen av motoriserte screens og i 2012 var de Norges første produsent av Zip Screen og i 2013 Nordens første og eneste produsent av Lock Screen.

Produksjonslokalene ligger i Mosjøen, byen midt i Norge. Fra deres lille bit av bygdenorge leverer de produkter over hele landet og har nå en del eksport til utlandet. Løsningene kommer i flere farger og bredder.

VEMA

Innendørs solskjerming - markiser & persienner


VEMA er produsent av flotte persienner, trepersienner, lamellgardiner og rullgardiner for innendørs bruk. VEMA spesialtilpasser for alle bredder, lengder og farger og leverer til forhandlere som Exas i hele Norge.

Prøv gjerne VEMAs design space for å finne riktig produkt.

Corradi

Motoriserte tak og seil for restauranter og uterom


Corradi tilbyr utendørs løsninger som passer naturlig inn i omgivelsene. Vi gjør utplassen til et levende sted å være.

En terrasse som blir en stue, en hage forvandlet til en avslappende plass. En skreddersydd og innovativ løsning for alle uterom. Et solskjermingssystem som kombinerer nyskapende, banebrytende materialer, teknologi og design.

Det finnes et bredt spekter av valgmuligheter blant løsningene fra Corradi, alt tilpasset og personlig, for å maksimere gleden av hvert uteområde og transformere det til en innbydende havn, selv i den sterkeste sol, vind eller regn.

Se flott stemningsvideo fra Corradi her:

Kataloger for solskjerming